Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4404
Title: ผลของการใช้กากมันสำปะหลังหมักต่อการย่อยได้สมรรถนะการเจริญเติบโตและคุณภาพซากของไก่เนื้อ
Other Titles: Effect of fermented cassava pulp on digestibility, growth performance and carcass quality of broilers
Authors: ฤทัยรัตน์ โต้งกระโทก
Keywords: ไก่เนื้อ--การเลี้ยง;อาหารสัตว์--การวิเคราะห์;มันสำปะหลัง--อาหารสัตว์
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4404
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ189.61 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.