Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4391| Title: | ผลของสาร extendersสารcryoprotectants และอัตราการลดอุณหภูมิต่อการเก็บรักษาน้ำเชื้อปลาเผาะ(Pangasius bocourti) โดยวิธีการแช่แข็ง |
| Other Titles: | Effect of extenders,cryoprotectants and freezing rates on the cryopreservation of mekong catfish, pangasius bocourti sperm |
| Authors: | สุพรรณี ไก่นิล |
| Keywords: | ปลาเผาะ--การขยายพันธุ์;ปลา--การสืบพันธุ์;ปลา--น้ำเชื้อ;ปลา--น้ำเชื้อแช่แข็ง |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4391 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 201.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.