Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380| Title: | ผลของการเสริมวิตามินซีร่วมกับวิตามินอีในอาหารปลาดุกลูกผสมต่อความต้านทานความเครียดภายใต้สภาวะน้ำที่มีอุณหภูมิและ pH ต่ำ |
| Other Titles: | Effects of diets supplemented with vitamins c and e on stress resistance in hybrid catfish (clarias macrocephalus x c. Gariepinus) subjected to low temperature and acid stress |
| Authors: | ธาราทิพย์ พิทักษ์สงค์ |
| Keywords: | ปลาดุก--การเลี้ยง;ปลาดุก--อาหารสัตว์;การให้อาหารสัตว์ |
| Issue Date: | 2554 |
| Publisher: | สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | บทคัดย่อ | 310.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.