Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธาราทิพย์ พิทักษ์สงค์-
dc.date.accessioned2014-02-26T10:46:46Z-
dc.date.available2014-02-26T10:46:46Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4380-
dc.format.extent2833028 bytes-
dc.format.extent317451 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectปลาดุก--การเลี้ยงen
dc.subjectปลาดุก--อาหารสัตว์en
dc.subjectการให้อาหารสัตว์en
dc.titleผลของการเสริมวิตามินซีร่วมกับวิตามินอีในอาหารปลาดุกลูกผสมต่อความต้านทานความเครียดภายใต้สภาวะน้ำที่มีอุณหภูมิและ pH ต่ำen
dc.title.alternativeEffects of diets supplemented with vitamins c and e on stress resistance in hybrid catfish (clarias macrocephalus x c. Gariepinus) subjected to low temperature and acid stressen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตสัตว์-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ310.01 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.