Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorคคนางค์ โพศรีดี-
dc.date.accessioned2013-11-15T08:05:50Z-
dc.date.available2013-11-15T08:05:50Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4129-
dc.format.extent6319412 bytes-
dc.format.extent219224 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสมุนไพรen
dc.subjectรางจืด--สมุนไพรen
dc.subjectพิษวิทยาen
dc.titleการศึกษาความเป็นพิษกึ่งระยะยาวของสารสกัดรางจืดในหนูขาวen
dc.title.alternativeSub chronic toxicity studies of Thunbergia Luarifolia Lindl. Extracts in ratsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf214.09 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.