Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศักยะ สมบัติไพรวัน-
dc.date.accessioned2013-11-08T06:51:37Z-
dc.date.available2013-11-08T06:51:37Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4124-
dc.format.extent9176762 bytes-
dc.format.extent736384 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectมะม่วง--วิจัยen
dc.subjectถ่านกัมมันต์en
dc.titleการศึกษาการชะลอการสุกของมะม่วงน้ำดอกไม้ด้วยถ่านกัมมันต์en
dc.title.alternativeA study on ripening delay of Nam Dokmai mango (Mangifera indica Linn.) by activated carbonen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineสาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdf719.12 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdf8.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.