Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122
Title: Effects of forage sources and feeding regimes on rumen fermentation, nutrition digestibility and goat meat Quality
Other Titles: ผลของแหล่งอาหารหยาบ และระบบการให้อาหาร ต่อกระบวนการหมักในรูเมน การย่อยได้ของโภชนะ และคุณภาพเนื้อของแพะ
Authors: Achara Lukkananukool
Keywords: Forage sources;Feeding regimes;Rumen fermentation;Meat Quality;Sheep meat
Issue Date: 2012
Publisher: School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstact.pdf288.53 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.