Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122| Title: | Effects of forage sources and feeding regimes on rumen fermentation, nutrition digestibility and goat meat Quality |
| Other Titles: | ผลของแหล่งอาหารหยาบ และระบบการให้อาหาร ต่อกระบวนการหมักในรูเมน การย่อยได้ของโภชนะ และคุณภาพเนื้อของแพะ |
| Authors: | Achara Lukkananukool |
| Keywords: | Forage sources;Feeding regimes;Rumen fermentation;Meat Quality;Sheep meat |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology. |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4122 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstact.pdf | 288.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| Fulltext.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.