Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089
Title: ผลของธาตุอาหาร อายุเก็บเกี่ยวและสภาพการเก็บรักษาต่อปริมาณอัลลิซินในกระเทียม (Allium sativum L.)
Other Titles: Effects of plant nutrients, harvesting stages storage conditions on allicin content in garlic (Allium sativum L.)
Authors: พิษณุ สุขแก้ว
Keywords: กระเทียม;อัลลิซิน;ธาตุอาหาร;re
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdf559.88 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.