Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิษณุ สุขแก้ว | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-07T06:46:55Z | - |
dc.date.available | 2013-11-07T06:46:55Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4089 | - |
dc.format.extent | 1560959 bytes | - |
dc.format.extent | 573316 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | กระเทียม | en |
dc.subject | อัลลิซิน | en |
dc.subject | ธาตุอาหาร | en |
dc.subject | re | en |
dc.title | ผลของธาตุอาหาร อายุเก็บเกี่ยวและสภาพการเก็บรักษาต่อปริมาณอัลลิซินในกระเทียม (Allium sativum L.) | en |
dc.title.alternative | Effects of plant nutrients, harvesting stages storage conditions on allicin content in garlic (Allium sativum L.) | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตร์มหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | สาขาเทคโนโลยีการผลิตพืช | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | 559.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Fulltext.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.