Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4038
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ | - |
dc.contributor.author | พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-25T08:22:51Z | - |
dc.date.available | 2013-06-25T08:22:51Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4038 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2549-2550 | en |
dc.format.extent | 1142964 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยัสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-303-49-24-10 | en |
dc.subject | ยีสต์จากกระเพาะโค | en |
dc.subject | เชื้อราในไก่กระทง | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการใช้ยีสต์จากกระเพาะโคเสริมในอาหารสัตว์ต่อการลดความเป็นพิษ | en |
dc.title.alternative | Utilization of Ruminal Yeast Added to Diet to Reduce Toxicity of Toxin from Fungi in Broilers | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-303-49-24-10-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.