Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4038| Title: | รายงานการวิจัยการใช้ยีสต์จากกระเพาะโคเสริมในอาหารสัตว์ต่อการลดความเป็นพิษ |
| Other Titles: | Utilization of Ruminal Yeast Added to Diet to Reduce Toxicity of Toxin from Fungi in Broilers |
| Authors: | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ |
| Keywords: | ยีสต์จากกระเพาะโค;เชื้อราในไก่กระทง |
| Issue Date: | 2554 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยัสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-49-24-10 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4038 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-303-49-24-10-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.