Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3971
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | หทัยชนก นพจรูญศรี | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-18T04:24:07Z | - |
dc.date.available | 2013-06-18T04:24:07Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3971 | - |
dc.format.extent | 7655355 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | แคปปา-คาราจีแนน | en |
dc.subject | ผลึกน้ำแข็งในไอศกรีม | en |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en |
dc.title | ผลของปฏิสัมพันธ์ระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกของผลึกน้ำแข็งในไอศกรีมนม | en |
dc.title.alternative | The effects of interaction between modified starches and kappa-carrageenan on ice recrystallization in milk ice cream | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.name | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.