Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969
Title: ผลของการเพิ่มวิตามินซีและวิตามินอีในอาหารปลาดุกต่อการเพิ่มภูมิคุ้มกันโรคในสภาพการเลี้ยงที่อุณหภูมิน้ำต่ำลง
Other Titles: Dietary vitamin C and vitamin E prophylaxis in catfish in low-water temperature culture condition
Authors: สุรินทร บุญอนันธนสาร
ภคนิจ คุปพิทยานันท์
Keywords: วิตามินซี;วิตามินอี
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-49-24-04
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-303-49-24-04-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.