Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969| Title: | ผลของการเพิ่มวิตามินซีและวิตามินอีในอาหารปลาดุกต่อการเพิ่มภูมิคุ้มกันโรคในสภาพการเลี้ยงที่อุณหภูมิน้ำต่ำลง |
| Other Titles: | Dietary vitamin C and vitamin E prophylaxis in catfish in low-water temperature culture condition |
| Authors: | สุรินทร บุญอนันธนสาร ภคนิจ คุปพิทยานันท์ |
| Keywords: | วิตามินซี;วิตามินอี |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-49-24-04 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3969 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-303-49-24-04-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.