วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [155] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 155
Issue DateTitleAuthor(s)
2015The effects of sunflower oil and nitrate levels on methane production, nutrient digestibility and growth performance in meat goats fed with different roughage qualityJiravan Khotsakdee
2017Effects of anthocyanin-rich purple corn (Zea mays L.) stover silage on antioxidant activities in dairy goatsTian Xingzhou
2560การศึกษาอิทธิพลของยีน melanocortin 4 receptor, adenylosuccinate lyase และยีน micromolar calcium activated neural protease ต่อปริมาณพิวรีนและการเจริญเติบโตในไก่โคราชอชิรญาณ์ วันดี
2560การแสดงออกของยีนในกลุ่มที่เกี่ยวข้องกับการขนส่งกรดไขมันและ Antioxidant enzyme ต่อการสะสมของ n-3PUFA ในเนื้อไก่ศิรประภา หอมขจร
2017Effects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattleChayapol Meeprom
2558ผลการให้หญ้าเนเปียร์สดสับ หญ้าเนเปียร์หมักและหญ้าเนเปียร์อัดเม็ดต่อพฤติกรรมและความเครียดของแม่สุกรที่เลี้ยงในกรงเดี่ยวอัจฉรา อินทำนุ
2560ศึกษาการเกิดกระบวนการไบโอไฮโดรจีเนชั่นเนื่องจากการเสริมน้ำมันชนิดและรูปแบบต่างกันคณไท ออกแดง
2560การเปลี่ยนแปลงกรดไขมันในน้ำนมจากการเสริม calcium salt of plam oil fatty acid ในโคให้นมธนวัฒน์ ผลเกิด
2560ผลของพลังงาน วิตามินซี วิตามินอี และซีลีเนียมในอาหารแม่ไก่ต่อระยะเวลาการมีชีวิตรอดของอสุจิ องค์ประกอบทางชีวเคมี และการต้านอนุมูลอิสระในของเหลวจากต่อมสร้างเปลือกไข่พชรพล พะศรี
2016Production of functional chicken meat by dietary supplementation of oil rich in N-3 fatty acids and turmeric oleoresinHang Tran Thi Thuy
2559การแสดงออกของยีน Growth hormone และยีน Insulin-like growth factor-I และการเกิดHeterotic effect ของลักษณะการเจริญเติบโตในไก่โคราชพรทิวา แก้วนาเคียน
2559ผลของการเสริมวิตามินอี ซีลีเนียม และโอเมก้า-3 ในอาหาร ต่อการผสมติดและการฟักออกในไก่แม่พันธุ์ มทส.ทับทิม สำแดงไชย
2559ผลของการใช้กากสาโทเป็นแหล่งโปรตีนทางเลือกในอาหารปลาสวายโมงกาญจนา ทวีวรรณบูลย์
2016Effects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol contentThanan Yaemphet
2016The potential use of jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) as an alternative prebiotic for nile tilapia (Oreochromis Niloticus)Nattanan Tiengtam
2016Energy and protein requirements of Korat chickens from 0 to 12 weeks of agePrapot Maliwan
2558การผลิตรีคอมบิแนนท์ยีสต์ที่มีการแสดงออกของเอ็มไซม์ Delta 6 desaturase จากปลาสวาย (Pangasianodon hypophthalmus) และการใช้รีคอมบิแนนท์ยีสต์นี้เป็นโปรไบโอติกส์ในอาหารปลาขนิษฐา ดิษทับ
2558การทำนายผลผลิตไข่ในแม่พันธุ์ไก่เนื้อด้วยตัวแบบทางคณิตศาสตร์อิทธิพัฒน์ ภูมิเกษมศักดิ์
2015Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle dietSupreena Srisaikham
2558การเก็บรักษาน้ำเชื้อปลากาดำ (Labeochrysophekadion) แบบแช่เย็นและแบบแช่แข็งพิมพันธ์ ละดอกท่า
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 155