Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3863
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธีรชัย เชี่ยวชาญศิลป์ | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-21T14:39:32Z | - |
dc.date.available | 2013-01-21T14:39:32Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3863 | - |
dc.format.extent | 3381120 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ทานตะวัน | en |
dc.subject | ปัจจัยการผลิต | en |
dc.title | ผลของปัจจัยการผลิตระดับต่างๆต่อทานตะวัน | en |
dc.title.alternative | Effect of different input levels on sunflowers | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.