Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3599
Title: ผลของสภาวะการบ่มและวิธีการแยกน้ำต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของแป้งข้าว
Other Titles: Effect of aging conditions and dehydration methods on resistant starch formation of rice starch
Authors: สุรีย์พร บุญนา
Keywords: แป้งข้าว;แป้ง;เอนไซม์;แป้งสตาร์ช
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3599
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ132.21 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.