Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586
Title: การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดอง
Other Titles: Growth inhibition of foodborne pathogens by crude bacteriocin produced from lactic acid bacteria isolated from pickled Garcinia schomburgkiana pierre products
Authors: ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;มะดันดอง;จุลินทรีย์
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3586
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ92.93 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.