Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529
Title: เอกสารประกอบการสอนวิชา 305411 เทคโนโลยีอาหารหมักดอง
Other Titles: Food fermentation technology
Authors: ปิยะวรรณ กาสลัก
Keywords: อาหารหมักดอง;เทคโนโลยีการหมักอาหาร
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Description: โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2552
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529
Appears in Collections:เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teaching52-12.pdfเอกสารฉบับเต็ม55.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.