Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529
Title: | เอกสารประกอบการสอนวิชา 305411 เทคโนโลยีอาหารหมักดอง |
Other Titles: | Food fermentation technology |
Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
Keywords: | อาหารหมักดอง;เทคโนโลยีการหมักอาหาร |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2552 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3529 |
Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
teaching52-12.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 55.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.