Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484
Title: | รายงานการวิจัยการผลิตและการใช้แบคทีริโอซินและแลคติกแอซิดแบคทีเรียสำหรับผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ |
Other Titles: | Production and utilization of bacteriocins and lactic acid bacteria for meat products |
Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ สุพิชญา จันทะชุม |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์;แลคติกแอซิด;แบคทีเรีย;แบคทีริโอซิน;จุลินทรีย์ในอาหาร |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT 3-305-45-24-18 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3484 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-305-45-24-18.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 84.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.