Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479
Title: | Effects of nitrogen and potassium fertilizing and cluster thinning on quality and anthocyanin contents of cabernet sauvignon grape and wine |
Other Titles: | อิทธิพลของการให้ปุ๋ยไนโตรเจน โปแตสเซียม และการตัดแต่งช่อองุ่นต่อคุณภาพและปริมาณแอนโทไซยานินในผลและไวน์ขององุ่นสายพันธุ์คาร์เบอร์เน ซอวียอง |
Authors: | Vason Boonterm |
Keywords: | Anthocyanin;Phenolic compounds;Malvidin;Cabernet sauvignon |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | School of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3479 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 125.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Thesis.pdf | Fulltext | 18.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.