Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363
Title: องค์ประกอบทางเคมีและโครงสร้างของลูกเดือยและผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อคุณสมบัติทางเคมีและเคมีกายภาพของแป้งลูกเดือย
Other Titles: Chemical composition and structure of job's tear and effect of thermal processing on chemical and physicochemical properties of job's tear flour
Authors: จิราภรณ์ ชัยสิริเจริญกุล
Keywords: ธัญพืช;การแปรรูปผลิตผลทางการเกษตร;ลูกเดือย
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3363
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ8.74 MBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.