Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3262| Title: | รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในปลากะตักและผลิตภัณฑ์ปลาหมักดอง |
| Other Titles: | Biogenic formation in anchovies and fermented fish products |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล สุรีลักษณ์ รอดทอง |
| Keywords: | ปลากะตัก;ปลาหมักดอง |
| Issue Date: | 2548 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-47-24-12 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3262 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-47-24-12.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 46.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.