Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3254| Title: | รายงานการวิจัยการตรวจหาสารอะฟลาท็อกซินในเครื่องปรุงถั่วป่นและพริกป่นตามร้านอาหารต่างๆ ในชุมชน จังหวัดนครราชสีมา และการมีส่วนร่วมของผู้จำหน่ายอาหารเพื่อลดความเสี่ยงจากสารอะฟลาท็อกซิน |
| Other Titles: | Detections of aflatoxin in ground peanut and ground chilli from Nakhon Ratchasima restaurants and participations of the cooks to decrease the risks from aflatoxin |
| Authors: | ทัศนีย์ สุโกศล อัจฉรา ธวัชสิน |
| Keywords: | ถั่วป่น;พริกป่น;สารอะฟลาท็อกซิน;เครื่องปรุง |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT1-104-49-24-30 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3254 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT1-104-49-24-30.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 19.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.