Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3250| Title: | รายงานการวิจัยการดัดแปรทางกายภาพแป้งข้าวและแป้งมันสำปะหลัง |
| Other Titles: | Physical modification of rice flour/starch and tapioca starch |
| Authors: | สุนันทา ทองทา เทวี ทองแดง กล้าณรงค์ ศรีรอด |
| Keywords: | มันสำปะหลัง;แป้งข้าว;แป้งมันสำปะหลัง |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-48-24-29 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3250 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-48-24-29.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 55.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.