Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุปรีณา ศรีคำใส-
dc.date.accessioned2010-10-15T10:15:23Z-
dc.date.available2010-10-15T10:15:23Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236-
dc.format.extent2650225 bytes-
dc.format.extent191055 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.subjectสะเดาen
dc.titleผลของการใช้ใบและก้านสะเดาในอาหารแพะเนื้อต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมักและสมรรถนะการผลิตen
dc.title.alternativeEffects of neem (Azadirachta indica a. juss. var. siamensis valeton) foliage utilization in meat goat diets on rumen fermentation and productive performancesen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract all.pdfบทคัดย่อ186.58 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.