Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุปรีณา ศรีคำใส | - |
dc.date.accessioned | 2010-10-15T10:15:23Z | - |
dc.date.available | 2010-10-15T10:15:23Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236 | - |
dc.format.extent | 2650225 bytes | - |
dc.format.extent | 191055 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en |
dc.subject | สะเดา | en |
dc.title | ผลของการใช้ใบและก้านสะเดาในอาหารแพะเนื้อต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมักและสมรรถนะการผลิต | en |
dc.title.alternative | Effects of neem (Azadirachta indica a. juss. var. siamensis valeton) foliage utilization in meat goat diets on rumen fermentation and productive performances | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract all.pdf | บทคัดย่อ | 186.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.