Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236
Title: ผลของการใช้ใบและก้านสะเดาในอาหารแพะเนื้อต่อกระบวนการหมักในกระเพาะหมักและสมรรถนะการผลิต
Other Titles: Effects of neem (Azadirachta indica a. juss. var. siamensis valeton) foliage utilization in meat goat diets on rumen fermentation and productive performances
Authors: สุปรีณา, ศรีคำใส
Keywords: อาหารสัตว์
สะเดา
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3236
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract all.pdfบทคัดย่อ186.58 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.