Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3233
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิทักษ์พงษ์ แพงสาย-
dc.date.accessioned2010-10-15T10:14:51Z-
dc.date.available2010-10-15T10:14:51Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3233-
dc.format.extent60170 bytes-
dc.format.extent1374667 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectกรดไขมันen
dc.subjectโคนมen
dc.titleผลของการเสริมไบไอตินในอาหารโคนมต่อผลผลิตน้ำนมองค์ประกอบและกรดไขมันของน้ำมันen
dc.title.alternativeEffects of biotin supplementation of dairy cows on milk production, milk composition and fatty acids profileen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.34 MBAdobe PDFView/Open
abstract all.pdfบทคัดย่อ58.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.