Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207
Title: รายงานการวิจัยคุณสมบัติทางเคมีกายภาพของผงไฟโบรอินและซิริซินที่ผลิตได้จากรังไหมและน้ำต้มรังไหม
Other Titles: Physicochemical properties of fibroin and sericin powders producted from silk cocoon and silk water
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: โปรตีนซิริซิน;โปรตีนไฟโบรอิน;รังไหม
Issue Date: 2549
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-47-24-13
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3207
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-47-24-13_Abstract.pdfบทคัดย่อ251.79 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-47-24-13_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม13.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.