Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203
Title: รายงานการวิจัยคุณภาพและปริมาณ CLA ในน้ำนมหลังผ่านกระบวนการฆ่าเชื้อแบบพาสเจอร์ไรส์เซชั่นและแบบ UHT
Other Titles: Qualities and contents of CLA (conjugated linoleic acids) in cow milk after pasteurization and UHT process
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: น้ำนม--คุณภาพ;นมพาสเจอร์ไรส์;น้ำนม--การฆ่าเชื้อ
Issue Date: 2552
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-46-36-20
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3203
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-305-46-36-20_Abstract.pdfบทคัดย่อ257.29 kBAdobe PDFView/Open
SUT3-305-46-36-20_Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.