Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุพิชฌาย์ มีสุขเจ้าสำราญ-
dc.date.accessioned2010-01-20T02:18:06Z-
dc.date.available2010-01-20T02:18:06Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155-
dc.format.extent4334246 bytes-
dc.format.extent81820 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเครื่องอบแห้งข้าวเปลือกen
dc.subjectเครื่องอบข้าวแบบหล่นen
dc.titleผลกระทบของช่วงพัก ความเร็วอากาศและอุณหภูมิอากาศต่ออัตราการอบแห้งของเครื่องอบแห้งข้าวเปลือกแบบข้าวหล่นอิสระen
dc.title.alternativeEffects of resting period, air velocity and air temperature on drying rate of the free-fall paddy dryeren
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ79.9 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.