Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155
Title: | ผลกระทบของช่วงพัก ความเร็วอากาศและอุณหภูมิอากาศต่ออัตราการอบแห้งของเครื่องอบแห้งข้าวเปลือกแบบข้าวหล่นอิสระ |
Other Titles: | Effects of resting period, air velocity and air temperature on drying rate of the free-fall paddy dryer |
Authors: | สุพิชฌาย์ มีสุขเจ้าสำราญ |
Keywords: | เครื่องอบแห้งข้าวเปลือก;เครื่องอบข้าวแบบหล่น |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | บทคัดย่อ | 79.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.