Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155
Title: ผลกระทบของช่วงพัก ความเร็วอากาศและอุณหภูมิอากาศต่ออัตราการอบแห้งของเครื่องอบแห้งข้าวเปลือกแบบข้าวหล่นอิสระ
Other Titles: Effects of resting period, air velocity and air temperature on drying rate of the free-fall paddy dryer
Authors: สุพิชฌาย์ มีสุขเจ้าสำราญ
Keywords: เครื่องอบแห้งข้าวเปลือก;เครื่องอบข้าวแบบหล่น
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3155
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ79.9 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.