Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมาลัยพร ศรีวิระ-
dc.date.accessioned2010-01-20T02:16:45Z-
dc.date.available2010-01-20T02:16:45Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147-
dc.format.extent1170587 bytes-
dc.format.extent147443 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectแบคทีริโอซินen
dc.subjectโรสแมรีen
dc.subjectลูกชิ้นไก่en
dc.titleผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่en
dc.title.alternativeEffect of bacteriocins and rosemary extracts on microbial and physico-chemical properties of chicken meatballsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ143.99 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.