Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147
Title: ผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่
Other Titles: Effect of bacteriocins and rosemary extracts on microbial and physico-chemical properties of chicken meatballs
Authors: มาลัยพร ศรีวิระ
Keywords: แบคทีริโอซิน;โรสแมรี;ลูกชิ้นไก่
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3147
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ143.99 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.