Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136| Title: | Effect of pH and pH shift process on conformational changes and gelation of sarcoplasmic of sarcoplasmic proteins from striped catfish (Pangasius hypophthalmus) |
| Other Titles: | ผลของพีเอชและกระบวนการปรับพีเอชต่อการเปลี่ยนแปลงโครงร่างและการเกิดเจลของโปรตีนซาร์โคพลาสมิคจากปลาสวาย (Pangasius hypophthalmus) |
| Authors: | Panchaporn Tadpitchayangkoon |
| Keywords: | Pangasius hypophthalmus;Striped Catfish;Sarcoplasmic protein |
| Issue Date: | 2008 |
| Publisher: | School of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3136 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | Abstract | 136.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | Fulltext | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.