Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3129| Title: | การศึกษาลักษณะซากและคุณภาพเนื้อของสุกรพื้นเมืองไทย |
| Other Titles: | A study on characteristics of the carcass and meat quality of the Thai native pigs |
| Authors: | จตุพร คูณแก้ว |
| Keywords: | สุกรไทย;เนื้อหมู |
| Issue Date: | 2551 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3129 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | บทคัดย่อ | 111.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 941.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.