Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3127
Title: Effect of sarcoplasmic proteins form threadfin bream as gel enhancer of lizardfish surimi gel
Other Titles: ผลของโปรตีนซาร์โคพลาสมิกจากปลาทรายแดงต่อการเพิ่มคุณภาพเจลซูริมิปลาปากคม
Authors: Penprabha Piyadhammaviboon
Keywords: Surimi gel;Protein;Gel enhancer
Issue Date: 2008
Publisher: School of Food Technology, Institute of Agricultural Technology, Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3127
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract76.63 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.