Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3064
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทัศนีย์ สุโกศล | - |
dc.date.accessioned | 2009-10-30T06:36:20Z | - |
dc.date.available | 2009-10-30T06:36:20Z | - |
dc.date.issued | 2545 | - |
dc.identifier.citation | เทคโนโลยี มทส สู่ชุมชน ฉบับที่ 1 | en |
dc.identifier.isbn | 9745330663 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3064 | - |
dc.format.extent | 954859 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | โรคพยาธิ | en |
dc.subject | สุขอนามัย | en |
dc.title | อาหารที่อาจก่อให้เกิดโรคพยาธิ | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.