Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049
Title: | รายงานการวิจัยการเติมรำข้าวในผลิตภัณฑ์ข้าวพองกรอบด้วยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน |
Other Titles: | Rice bran addition in expanded rice products using extrusion |
Authors: | สุนันทา ทองทา |
Keywords: | ข้าวพอง;รำข้าว;กระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน;ปลายข้าว |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-47-24-28 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/3049 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-305-47-24-28-ab.pdf | บทคัดย่อ | 91.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-305-47-24-28-ft.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 13.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.