Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2929
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนากรรมวิธีเตรียมน้ำทิ้งจากโรงงานผลิตแป้งมันสำปะหลังภายหลังการบำบัดให้ได้น้ำที่มีคุณภาพเทียบเท่าน้ำประปา
Other Titles: Development of water preparation process for treatment of treated cassava starch factory effluent to obtain tap water quality
Authors: สุรีลักษณ์ รอดทอง
มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: การบำบัดน้ำเสีย;คุณภาพน้ำทิ้ง
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: 2-1/50
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2929
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2-1-50_Abst.pdfบทคัดย่อ146.54 kBAdobe PDFView/Open
2-1-50_Full.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.