Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2009-07-16T09:08:11Z | - |
dc.date.available | 2009-07-16T09:08:11Z | - |
dc.date.issued | 2547 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2544 | en |
dc.format.extent | 1554304 bytes | - |
dc.format.extent | 37112 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-45-12-21 | en |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าว | en |
dc.subject | การทำเอ็กซ์ทรูชั่น | en |
dc.subject | โครงสร้างข้าวจ้าว | en |
dc.title | รายงานการวิจัยผลกระทบของสภาวะการทำเอ็กซ์ทรูชั่นต่อคุณสมบัติของเนื้อสัมผัสและโครงสร้างภายในของผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าวที่พองตัวและไม่พองตัว | en |
dc.title.alternative | Influences of extrusion parameters on textural properties and microstructure of expanded and non-expanded rice products | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT 3-305-45-12-21_Abst.pdf | บทคัดย่อ | 36.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
SUT 3-305-45-12-21_full.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.