Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924| Title: | รายงานการวิจัยผลกระทบของสภาวะการทำเอ็กซ์ทรูชั่นต่อคุณสมบัติของเนื้อสัมผัสและโครงสร้างภายในของผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าวที่พองตัวและไม่พองตัว |
| Other Titles: | Influences of extrusion parameters on textural properties and microstructure of expanded and non-expanded rice products |
| Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | ผลิตภัณฑ์ข้าวจ้าว;การทำเอ็กซ์ทรูชั่น;โครงสร้างข้าวจ้าว |
| Issue Date: | 2547 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-45-12-21 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2924 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT 3-305-45-12-21_Abst.pdf | บทคัดย่อ | 36.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
| SUT 3-305-45-12-21_full.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.