Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811| Title: | รายงานการวิจัยคุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพอง |
| Other Titles: | Physical Characteristics and Microstructure of Extruded Rice Pasta |
| Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | คุณลักษณะทางกายภาพ;พาสตาข้าวเจ้า;การอัดพอง |
| Issue Date: | 2546 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร |
| Series/Report no.: | SUT-305-43-12-50 |
| Abstract: | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2811 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SUT3-305-43-12-50.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
| SUT3-305-43-12-50_abst.pdf | บทคัดย่อ | 58.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.