Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBung-Orn Hemung-
dc.date.accessioned2008-04-24T03:37:52Z-
dc.date.available2008-04-24T03:37:52Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/280-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ด.)--มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี,2550en
dc.format.extent1281499 bytes-
dc.format.extent185718 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSuranaree University of Technologyen
dc.subjectthreadfin bream myosinen
dc.subjectfish liver transglutaminaseen
dc.subjectcross-linkingen
dc.subjectnatural actomyosinen
dc.subjectmass spectrometryen
dc.titleCross-linking reaction of fish muscle proteins catalyzed by threadfin bream and microbial transglutaminasesen
dc.title.alternativeการเร่งปฏิกิริยาเชื่อมข้ามของโปรตีนกล้ามเนื้อปลาโดยทรานสกลูทามิเนสจากปลาทรายแดงและจากจุลินทรีย์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต-
dc.degree.nameเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.levelปริญญาเอก-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bung-orn_fulltext.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
bung-orn_abst.pdf181.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.