Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2776
Title: | การศึกษาผลการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองและ Rumen-protected CLA (RP-CLA) ในอาหารโคต่อการเปลี่ยนแปลงขององค์ประกอบ fatty acids และนิเวศวิทยาในกระเพาะหมัก |
Other Titles: | Effect of soybean oil or rumen protected conjugated linoleic acid (RP-CLA) supplementation on changes in fatty acid composition and rumen ecology |
Authors: | พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ |
Keywords: | น้ำมันถั่วเหลือง;Rumen-protected CLA;อาหารโค;fatty acids;นิเวศวิทยา;กระเพาะหมัก |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ |
Series/Report no.: | SUT3-304-52-12-77 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2776 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUT3-304-52-12-77.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
SUT3-304-52-12-77_abst.pdf | บทคัดย่อ | 51.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.