Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2776
Title: การศึกษาผลการเสริมน้ำมันถั่วเหลืองและ Rumen-protected CLA (RP-CLA) ในอาหารโคต่อการเปลี่ยนแปลงขององค์ประกอบ fatty acids และนิเวศวิทยาในกระเพาะหมัก
Other Titles: Effect of soybean oil or rumen protected conjugated linoleic acid (RP-CLA) supplementation on changes in fatty acid composition and rumen ecology
Authors: พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์
Keywords: น้ำมันถั่วเหลือง;Rumen-protected CLA;อาหารโค;fatty acids;นิเวศวิทยา;กระเพาะหมัก
Issue Date: 2551
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์
Series/Report no.: SUT3-304-52-12-77
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2776
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUT3-304-52-12-77.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.76 MBAdobe PDFView/Open
SUT3-304-52-12-77_abst.pdfบทคัดย่อ51.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.