Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2765
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนากระบวนการผลิตลูกชิ้นและไส้กรอกจากปลาน้ำจืด
Other Titles: Process Development of Fishball and Sausage from Freshwater Fish
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
กนกอร อินทราพิเชฐ
สุเวทย์ นิงสานนท์
หนึ่ง เตียอำรุง
Keywords: ลูกชิ้น;ไส้กรอก;ปลาน้ำจืด
Issue Date: 2547
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: BT-B-06-FG-19-45-03
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2765
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)



Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.