Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChularat Hongvaleerat-
dc.date.accessioned2008-11-07T08:17:23Z-
dc.date.available2008-11-07T08:17:23Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2698-
dc.format.extent759071 bytes-
dc.format.extent90331 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectConcentration of Pineapple Juicesen
dc.subjectOsmotic Evaporationen
dc.titleConcentration of Pineapple Juices using Osmotic Evaporationen
dc.title.alternativeการทำให้น้ำสับปะรดเข้มข้นด้วยการระเหยแบบออสโมติกผ่านเยื่อแผ่นen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelปริญญาเอก-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chularat_abst.pdfAbstract88.21 kBAdobe PDFView/Open
Chularat_full.pdfFulltext741.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.