Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYingyos Jittayasothorn-
dc.date.accessioned2008-11-07T08:12:31Z-
dc.date.available2008-11-07T08:12:31Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2695-
dc.format.extent2923429 bytes-
dc.format.extent59905 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectGenetic engineeringen
dc.subjectin vitro selectionen
dc.subjectgrape cultivar improvementen
dc.titleGenetic engineering and in vitro selection for grape cultivar improvementen
dc.title.alternativeการปรับปรุงพันธุ์องุ่นโดยวิธีทางพันธุวิศวกรรมและการคัดเลือกเซลล์บนอาหารเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelปริญญาเอก-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yingyos_abst.pdfAbstract58.5 kBAdobe PDFView/Open
Yingyos_full.pdfFulltext2.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.