Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529| Title: | Influence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food models |
| Other Titles: | ผลของสภาวะในการเก็บรักษาต่อพฤติกรรมการดูดคายความชื้น การเกิดออกซิเดชั่นของไขมัน และการเกิดกลิ่นผิดปกติ ของอาหารชนิดแห้ง |
| Authors: | Piyaporn Neamsungnoen |
| Keywords: | MOISTURE SORPTION ISOTHERM;LIPID OXIDAITON;OFF-ODOR EVALUATION |
| Issue Date: | 2007 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Piyaporn_abst.pdf | 104.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| Piyaporn_fulltext.pdf | 592.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.