Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPiyaporn Neamsungnoen-
dc.date.accessioned2008-10-06T06:29:40Z-
dc.date.available2008-10-06T06:29:40Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/2529-
dc.format.extent606842 bytes-
dc.format.extent106905 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.subjectMOISTURE SORPTION ISOTHERMen
dc.subjectLIPID OXIDAITONen
dc.subjectOFF-ODOR EVALUATIONen
dc.titleInfluence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food modelsen
dc.title.alternativeผลของสภาวะในการเก็บรักษาต่อพฤติกรรมการดูดคายความชื้น การเกิดออกซิเดชั่นของไขมัน และการเกิดกลิ่นผิดปกติ ของอาหารชนิดแห้งen
dc.typeThesisen
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piyaporn_abst.pdf104.4 kBAdobe PDFView/Open
Piyaporn_fulltext.pdf592.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.